PROGRAM OPERAȚIONAL COMBATEREA SĂRĂCIEI

Data publicarii : 28 May 2020
02.07.2020

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor aduce la cunoștința publicului Decizia etapei de încadrare privind „Programul Operațional Combaterea Sărăciei 2021-2027”.

17.06.2020

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pune la dispoziția publicului spre consultare proiectul Deciziei etapei de încadrare privind „Programul Operațional Combaterea Sărăciei 2021-2027”.

Observațiile/comentariile publicului pot fi transmise la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Direcția Evaluare Impact și Controlul Poluării din bd. Libertății, nr.12, sector 5, București și pe e-mail la adresa: sorina.bara@mmediu.ro, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării.

În cadrul derulării procedurii de evaluare de mediu pentru Programul Operațional Combaterea Sărăciei, punem la dispoziţia publicului interesat prima versiune a

Programului Operațional Combaterea Sărăciei

Comentariile și propunerile justificate ale publicului privind documentul afişat spre consultare pot fi transmise în scris la adresa de e-mail sorina.bara@mmediu.ro, în 15 de zile calendaristice, de la data postării pe site-ul ministerului.