PROGRAM OPERAȚIONAL CAPITAL UMAN

Data publicarii : 28 May 2020
02.07.2020

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor aduce la cunoștința publicului decizia etapei de încadrare pentru „Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2021-2027”.

16.06.2020

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pune la dispoziția publicului spre consultare  proiectul deciziei etapei de încadrare elaborată pentru „Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2021-2027”.

Observațiile/comentariile publicului pot fi transmise, în scris, la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Direcția Generală Evaluare Impact și Controlul Poluării din bd. Libertății nr.12, sector 5, București și pe e-mail la adresa: mihaela.macelaru@mmediu.ro , în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării. 

În cadrul derulării procedurii de evaluare de mediu pentru Programul Operațional Capital Uman, punem la dispoziţia publicului interesat prima versiune a

Programului Operațional Capital Uman

Comentariile și propunerile justificate, în scris, ale publicului privind documentul afişat spre consultare, pot fi transmise la adresa de e-mail mihaela.macelaru@mmediu.ro, în 15 zile calendaristice de la data publicării pe site-ul ministerului.