MMAP supune dezbaterii publice proiectul de OM privind normele aferente tipului, frecvenței și formatului informațiilor referitoare la evenimentele de neconformare pentru instalațiile medii de ardere

Data publicarii : 19 Dec 2019

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor supune dezbaterii publice proiectul de OM privind normele aferente tipului, frecvenței și formatului informațiilor referitoare la evenimentele de neconformare pentru instalațiile medii de ardere.

Proiect OM | Referat de aprobare | Anexa

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcția Generală Evaluare Impact și Controlul Poluării – Serviciul Controlul Poluării și Protecția Atmosferei.
Persoane de contact sunt dna. Lucia TRIF, consilier superior și dl. Iliuță PARASCHIV, consilier superior, telefon: 021/3160421; 021/4089595, e-mail: lucia.trif@mmediu.ro  și iliuta.paraschiv@mmediu.ro .