MMAP supune dezbaterii publice proiectul de HG privind aprobarea ocupării temporare a terenului în suprafaţă de 2,0083 ha din fondul forestier naţional, de către Societatea Națională de Transport Gaze Naturale ”Transgaz” SA, pentru proiectul de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale „Conductă de transport gaze naturale Țărmul Mării Negre – Podișor”

Data publicarii : 21 Apr 2020

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice  proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea ocupării temporare a terenului în suprafaţă de 2,0083 ha din fondul forestier naţional, de către Societatea Națională de Transport Gaze Naturale ”Transgaz” SA, pentru proiectul de importanţă naţională în domeniul gazelor naturale „Conductă de transport gaze naturale Țărmul Mării Negre – Podișor”.

Proiect HG | Notă fundamentare 

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Persoana de contact este:  domnul George CONSTANTINESCU, adresă de e-mail: george.constantinescu@map.gov.ro, fax: 0213169765.